Félek ráülni a lovamra, mit tegyek?
Két hónapja vettünk egy lovat, még nem ültem rajta egyszer sem, mert egy baleset miatt nem tudtam lovagolni, csak futószárazni.
Egyszer mikor futószáraztam és beemeltem vágtába elkezdett rohanni, kitépte a szárat a kezemből, ugrált, és feldöltötte az akadályokat. Nagyon megijedtem, és mikor futószárazom akkor is csak félve merem beemelni vágtába.Minap mikor vezettem be megállt legelni, én meg rácsaptam előtte a fűre, mire rám ágaskodott majd rám rúgott és elfutott. Nagyon félek, hogy a pályán is ezt fogja velem csinálni. Egyébként jó kapcsolatunk van, ha meghall már nyihog, és a boxban teljesen jó fej, de miután mozgattam megőrül, és nem lehet vele bírni. Szerintetek lecseréljem egy kezdőknek való lóra? Vagy mi legyen?
4 éves, herélt lórol beszélünk, akit úgy adtak el nekünk, hogy kezdőknek kifejezetten ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!