Mit gondoltok a videómról?
Most egy kevésbé ugrálós, mozgós videót hoztam. Kicsit lazább hangulatú. :)
https://www.youtube.com/watch?v=cXHOFqoGgPM
Tipikus kezdő hiba, hogy azt hiszik az osztott képernyő meg háromszög a közepén hű de feldobja. Hát nem, felejtős. Céllal kell ilyeneket használni, nem azért, hogy legyen.
Aztán osk helyen nézhetetlenül remeg a kemra.
Szerezz be egy jobb kamerát, mert manapság már az ember hozzászokik a HD minőséghez, ez iszonyú alacsony felbontás.
Sok helyen nem értettem az események mondanivalóját, úgy összeségében az egészet se. Nem logkkus a felépítés, kb csak összevágtad random sorrendben.
Hirtelen ennyi. Jó lenne, ha neten utánaolvasnál mit és hogyan kell, sokat javítana az élvezhetőségen, ha már videózni akarsz.
Nem nagyon takar mondanivalót, csak egy jó nyár összefoglalója. :) Én látom benne a logikát. A kamera azért remeg, mert lóháton ülünk. Szeretnék jobb kamerát, de hát mindent nem lehet, próbálom ebből kihozni a legjobbat. :)
Ráhel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!