Ha szenazaskor ramsunyit a lovam, vagjam szajba? Rettentoen felti a kajajat, pedig nem odalokom, hanem hivom, ott allok es beszelek hozza, de neha bekapja a gepszij es sunyit, rangatja a fejet.
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 15:29
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor kivarom. Bar mar sokkal jobb,mint volt,volt h folyamatosan sunyitott mig ott voltam,mostmar miutan nekilat enni es kisunyitotta magat :D, meg is tudom simogatni,megveregetem,megdicserem. A palca a kezemben van a hatam mogott,de nem kellett hasznalnom. Kiprobalom a Te modszeredet is,hatha meg gyorsabban berogzul a dolog. Koszi.
2014. okt. 24. 22:59
12/12 anonim válasza:
Szerintem pedig csapj rá egyet, amikor sunyít, vagy küldd el a kajától. Ha éhezett, akkor is, a vezérló sem tűrné el, hogy sunyítsanak rá, pont lesz..rja, hogy előtte éhezett-e vagy nem. És a ló akkor fogja érteni, hogy itt bizony te vagy a főnök, ha úgy viselkedsz, mint egy vezérló és nem hagyod magad. Az meg, hogy fokozatosan mész oda nagyon nem jó ötlet, a ló abból annyit fog látni, hogy oda akarsz menni, de nem mersz, határozatlan vagy, félsz tőle és csak egyre agresszívebb lesz, egy idő után már nem csak sunyítani fog, hanem oda is fog kapni vagy rád fog farolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!