Pipacshon lovardáról kinek mi a véleménye?
Utolsó hozzászólásom óta változott a lovarda vezetése, és valószínűleg ismét normális lesz minden :) Tehát aki úgy látja menjen, és látogassa meg a helyet!! ;-)
A #10 hozzászólást legyen kedves mindenki figyelmen kívül hagyni.
Az utolsó hozzászólás 3 éve érkezett, és azóta a lovarda az új vezetésnek hála teljesen kikupálódott! :)
Egy jó hangulatú, családias lovarda lett, jól tartott lovakkal, ápolt boxokkal, széles legelőkkel, remek tereplovaglási lehetőségekkel, jó vezetőkkel és jó oktatókkal.
Szóval csak ajánlani tudom őket!
Én nekem nem nyerte el a tetszésem. Párszor jártam ott, mert szerettem volna a lovamat ott tartani, de az a pár alkalom pont elég is volt ahhoz, hogy sarkon forduljak.
-Balesetveszélyes tárgyak vannak szanaszét hagyva az egész lovarda területén: eke, nem használt faanyag, raklapok, a traktor boronálója, fémek, stb.
-A pályák tényleg "össze vannak tákolva", deszkák állnak ki a kerítésből, a pálya széle tele van mindenféle nem használt akadállyal (amivel alapból nem lenne gond, ha maga a pálya nem lenne kicsi) és szeméttel.
-Rendetlenség van. Szanaszét hagyott kobakok a homokban, vizespalackok eldobálva itt-ott, stb.
-A nyerges nincs megfelelően takarítva, őskosz mindenhol, az állatok bejárnak és az ürüléket sem takarítják el utánuk.
De hogy ne csak a rosszról essen szó, itt van pár pozitívum:
-A tereplehetőségek tényleg nagyon jók.
-A bértartás olcsó, arányos.
-A boxok igényesek.
-Nem tudom, hogy van-e lehetőség egyéni etetésre, de ahogy láttam egy ló sincs rosszul tartva, mindig volt előttük széna.
Én végül nem hoztam ide a lovam, mert nekem fontos az ápolt környezet, de el lehet lenni egyébként, sok ember jár oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!