15. kerület Palotai lovardáról vélemény? Társaság?
Érsek Ákos!
Ez már kb. a 8. lovarda, amiről kérdést tettél fel. Kezdted az óbudai Aranypatkóval, volt a Hilltop, Akadémia, a pasaréti honvéd, Petneházi, Fót környékiek.
Kérlek válassz már egy helyet!!!
a palotai amúgy elég gáz, bár én kb 4 éve voltam ott, szintén bértartást nézni és kritikán alulian néztek ki a lovak, a tulaj se volt szimpi. tavaly is láttam lovat, ami onnan jött, csont bőr volt.
Ha újpesti vagy ajánlom pl. az Arany Somlyó Lovasparkot, a sárga busz Újpest Városkaputól megy és közel áll meg a lovardához.
ha megoldott kocsival a kijárás, akkor a Ficánka lovardát ajánlom Fót és Mogyoród határában:
vagy ott van még a csömöri Kurucz Lovarda
amit NEM ajánlok:
Pasaréti Honvéd
Aranypatkó
Akadémia
Favorit lovarda
Petneházi
Berri
Szilaj Lovaspark
de tőlem elmehetsz olyanba is, amiket nem ajánlok, vagy mások nem ajánlanak, csak menj már el lovagolni és ne kérdezgesd egyenként az összes Bp környéki lovardáról, hanem menj el, próbálj ki egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!