Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy kezdő lótartónak (akinek...

Egy kezdő lótartónak (akinek még nem volt lova), inkább egy herélt ló, vagy egy kanca lenne jó? Melyikkel van "kevesebb" probléma?

Figyelt kérdés

A mént kizárnám.

Azt hallottam, vagy herélt, vagy kanca. De melyikkel van kevesebb gond? Vagy ez is teljesen egyedfüggő?

2014. okt. 2. 19:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ja és: saját kútfőből? Mit gondolsz, miért kérdeztem itt meg?

Én sem ismerlek téged, és te sem engem. Nem tudom, hogy te tényleg értesz-e a lovakhoz, vagy csak osztod az észt, és te sem tudod rólam. Akkor már miért sajnálod előre a lovat? "Csak kíváncsiságból kérdeztem" - nem mond semmit?

2014. okt. 6. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

A 9es válaszolónak igaza van. A kérdésből ítélve fingod nincs lovakról. Nem a neme fogja eldönteni, hogy melyikkel lesz kevesebb probléma.

Javaslatom egy 28 éves kasztrált hím lovat ajánlanék.

2014. okt. 6. 23:35
 13/16 A kérdező kommentje:

Tehát, nekem "fingom nincs" a lovakról, amikor feltettem a kérdést, hogy herélt vagy kanca ló nyugodtabb, illetve melyikkel van kevesebb probléma (például sárlás, stb.)? És ami alá oda is írtam, amit ti biztosan figyelembe sem vettetek, hogy "Vagy ez is teljesen egyedfüggő?". Ezt a két nemet javasolják kezdő lótartóknak.

Bármennyien ideírtok, a véleményem ugyanaz marad. Most már nem reagálok, itt lezártam.

2014. okt. 7. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező,nyugi!Ez itt a gyakori kérdés,ahol ha 10ez kérdezel,jó ha az 1ikre érkezik egy normális válasz :) Én is tettem fel kérdést,h milyen ló fajta illene hozzám,mert KÉSÖBB tenyészteni is akarom,és jött az osztás hogy nem értek a lovakhoz stb...tehát,lehet,hogy késöbb a lovasok.hu-n fogok ilyeneket kérdezni,mert itt télleg csak az oltásokat kapod :)
2014. okt. 8. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
De itt legalább megmondják az igazat. Ott meg nem fogsz választ kapni. Döntse el mindenki maga, hogy milyen ló illik hozzá. Ha nem ért a lovakhoz, akkor kérdezi meg. :-)
2014. okt. 9. 01:13
 16/16 anonim ***** válasza:

(Akik hülye választ adtak:)

Hogy lehettek ilyenek el se olvassátok rendesen? A kérdésbe írta: "ez teljesen egyedfüggő?" és utána később írta: "csak kíváncsiságból kérdeztem". El se olvastok mindent rendesen, csak átsuhantok fölötte, és már is osztjátok az észt! Ennyire unatkoztok? És hol írta hogy lovat szeretne venni? Sehol. Ha meg szeretne lovat, AKKOR MEG AZÉRT KÉRDEZI HOGY MEGTUDJA, NEM?

Tudom most én is osztom az észt, de legalább jó irányba. Na ha itt vagyok akkor válaszolok is:

Szerintem egyedfüggő!

2014. okt. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!