Hol tanulhatok lóetológiát?
"Lóetológiát"??? Miért pont azt? A ló többi része nem érdekel? Vagy állatpszichológus szeretnél lenni (ez esetben nem csak a ló etológiájáról fogsz tanulni...de egyébként egy sima biológus szakon is tanultok etológiát, minden állatról)?
"Lóetológus" szak sehol sem létezik, de van néhány lovas szak az egyetemeken, pl a ménesgazda, és OKJ-s képzések garmadája.
Nos ha állatorvos-asszisztens szeretnél lenni, és esetleg egy olyat kifogni, aki lovakra specializálódott, akkor ha összegyűlt annyi pontod, szerintem inkább pályázz meg egy biológus szakot a Szent István egyetemen. Kedves nővérem is így indult, s kemény munkával, rengeteg tanulással, immár MSC-n, az egyetem mellett egy állatorvos aszissztense. Ez is egy megoldás :)
Állatpszichológusnak pedig én úgy tudom, lehet valahogy tanulni, mivel egy ismerősöm ismerőse is annak készül. Ha türelemmel vagy, megpróbálom valahogy elérni, és megkérdem neked :)
szarvashiba: *Szent István Egyetemen.
Jujj. Szóval javítva. Előző voltam :)
Megadom a mail cimemet es elküldened oda nekem az infokat, ha megtudod? :)
jessica.muszela@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!