Ha 14 évesen kezdek el lovagolni lehet belőlem profi lovas?
Egy próbát mindenféleképpen megér!!:)
Én amúgy még azt tanultam hogy minden lóra szállást azzal a tudattal kell összekötni hogy az, aki most felül a nyeregbe, egy profi lovas. Lovaglás során pedig ennek fényében haladni és csinálni, és nem összetörni és feladni, hanem profi lovasok révén mindenre találni megoldást és menni menni csinálni.
Ha pedig valamilyen teljesíthetetlenül nehéz feladat elé állít az Edző nem toporogni meg hisztizni kell hanem elmondani magadban háromszor: "profi lovas vagyok, profi lovam van, megoldjuk!" és lám az a feladat már nem is tűnik annyira teljesíthetetlennek.:)
Persze kinek mit jelent a "profi lovas" kifejezés? Nehéz konkrét definíciót találni rá.
No meg aztán az sem mindegy ki szerint akar profi lovas lenni az illető? Az emberek szerint vagy a Lovak szerint?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!