Miért olcsóbb, egyik weboldalon mint a másikon? (Többi lent, Veredus ínvédéről van szó. )
Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó,hogy már nagyon sok weboldalt megnéztem Veredus ínvédők után kutatva,és úgy átlagba a Veredus Olympic 28 ezer forint.De találtam egy oldalt ahol csak 20.Ez lehetséges? Új ínvédőről van szó.De ha mondjuk megrendelem,akkor nem csinálhatják meg azt,ugye,hogy ja mégse 20,hanem több?Átvágás?2014. szept. 19. 15:32
1/4 Mester SzabolcsKAH válasza:
Hát ez érdekes:D Én utána néztem de én 100 euro alatt nem nagyon láttam ilyet ( [link]
De nem tudom nézz utána a boltnak ahonnan rendelnéd ha megbizhatónak írják van facebookja ott is +-osak a vissza jelzések akkor biztos hogy nem vágnak át ha viszont meg átvágnának akkor rendeőrség meg egyéb móka! :D
2/4 A kérdező kommentje:
Ő lenne az :) Hát nem tudom.Még várok válaszokat,max megrendelem és esetleg drágább,akkor kapnak egy igen kedves hívást/levelet.:D
2014. szept. 19. 16:02
3/4 anonim válasza:
Minden kereskedés annyiért adja, amennyiért neki jólesik. Én ilyen drága cuccokat nem gyakran veszek, de volt egy olyan termék, amit nem csak e-bay-en, de külföldi webshopokban is megtaláltam x ezerért, itthon egyetlen webshop árulta közel kétszeres áron. Szóval az ár semmit nem jelent, ahol a legolcsóbb, ott vedd meg, ha tudsz rá várni, érdemes külföldön is körülnézni.
4/4 anonim válasza:
8 ezer nem olyan sok, valszeg az lehet, hogy ők nem másod-harmadkézből veszik, ésvagy olyan nagy tételben rendelték le, hogy olcsóbban jönnek ki.
Azt persze mondhatják, bocsi, mégis drágább, de neked attól nem kötelező megevenni, elállhatsz a vásárlástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!