Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lóbérlés versenyzési célokra?

Lóbérlés versenyzési célokra?

Figyelt kérdés
Jó ötlet lenne versenyzési célokra,edzővel,lovardától erre alkalmas lovat bérelni hosszútávra (csak én lovagolnám)?
2014. szept. 13. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2014. szept. 13. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, hogy kifizeted havonta a bérleti díját, akkor igen, abszolút. Ellentétben azzal, ha megveszed,itt bármikor felmondhatod a dolgot, ha anyagilag hirtelen baj van, stb., addig viszont lényegében van egy lovad.
2014. szept. 13. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is így bérli már a harmadikat. Az elsőt és a másodikat is 1-2 évig, de mindkettőt eladták. Versenyzett is az egyikkel. Ebben csak az a rossz, hogy eladhatják, elküldhetnek, stb.. egyébként szerintem jó dolog és megérheti!
2014. szept. 13. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, de tényleg hátrány, hogy bármikor eladhatják alólad a lovat. Bár szerintem szerződésben meg lehet erről a témáról egyezni. Sőt akár ha jó páros vagy a lóval és a szívedhez nő kérhetsz elővásárlási jogot is. Meg kell beszélni a lovardával és egy jó bérleti szerződést kötni.
2014. szept. 13. 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ismertek is ilyen lovardát Pest megyében?Mert egyenlőre sajnos még nem találtam ilyen helyet.
2014. szept. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!