Lovasterapeutának hogyan lehet tanulni? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy kell hozzá egy gyógypedagógus vagy gyógytornász diploma. És hogyha én gyógypedagógiát szeretnék tanulni, hol tehetném meg és mik a követelmények? Tantárgy, pontszám, hasonlók..
Mennyire kell hogy valaki jól teljesítsen a középiskolában, hogy később ennek tudjon tanulni?
2014. szept. 9. 18:02
1/1 anonim válasza:
ELTE Bárczi Gusztáv kar, Kaposvári Egyetem Pedagógiai kar, NYME Apáczai Csere János kar, Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Ped. Kar
A Nyugat-magyarországi Egyetemen pl. 361 ponttal lehetett gyógypedre bekerülni, Kaposváron elég volt 336 pont, de amúgy gugli a barátod, mindent megtalálsz.
A felvi.hu-n a pontszámítási módszert is megtalálod, sőt, van pontszámító kalkulátor.
Ha elvégezted a gyógyped-et, akkor jelentkezel Fóton és tanulhatsz lovasterapeutának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!