Mennyi idő alatt tanulok meg vágtázni?
Csak látod, pont ez a baj, és lehet védeni a helyet, de nem téged ért támadás, hogy SOS-ben megmagyarázd és megvédd őket. A hely problémás, mert zdővel nem megyek ki csak lépő, meg csak ügető terepre, mert mint látható, a ló ettől még megindult, és még annyit se tudtál, hogy hogyan állítsd meg... Kikönnyítve nem lehet szabályos felvételt végrehajtani. Meg nem is könnyű. Ezen a tényen az ne, változtat, hogy túléltétek, remek, akkor most már mehetünk vágta terepre is.
De már megint csak mi agyunk túl alaposak. Sajnos az oktatás színvonala ma Magyarországon a béka hátulja alatt van, én amikor csináltam az oktatóit, olyan emberekkel együtt voltam a képzésen, akik ott ültek lóra életükben először. És viccen kívül, ugyanazt a papírt kapták meg, mint én. Élőben már nem is igen szoktam mondani, hogy van papírom is, nert már nekem kínos...
Nincs csak lépős, meg ügetős terep, ez csak a lovak jóindulatán múlik. A másik, hogy hiába van 2 kísérő, azok külön lovakon ülnek, tehát ha a te lovad indul meg, akkor azt csak te tudod megállítani.
A másik, hogy vágtázni nem terepen kell tanulni, sőt a könnyített ülés is a pályán kezdődik, de először az idomító ülést kell jól tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!