Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek szép ez a ló?

Szerintetek szép ez a ló?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom nem a legcsodásabb paci, de nagyon kedves és nagyon jó lovagolni rajta, mert olyan gyors a vágtája, hogy... egyszerűen nagyon jó!

Kíváncsi vagyok: Nektek tetszik?

2014. aug. 30. 17:43
1 2 3
 11/27 KGabi0000 ***** válasza:

Szerintem nagyon nem szép,de biztos aranyos.Olyan aránytalan az egész ló,a hasa nagy és ahhoz képest a fara olyan izomtalan,beesett,a marja pedig nagyon kiáll.Szerintem ennek sokkal szebb az alkata:

[link]

Viszont kit érdekel a kinézete,ha egyszer aranyos és kedves ló.

2014. aug. 30. 18:22
 12/27 anonim ***** válasza:
Szörnyen ki van ülve a háta a mara nagyon magas és a fara pedig nagyon rosszul izmolt.
2014. aug. 30. 18:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Én viszont nagyon szépnek látom! :)
2014. aug. 30. 19:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem mai csirke, és tévedek, ha úgy gondolom, hogy "kezdőló"? Bár alapból nem a legelőnyösebbek a képek, de ahogy írtad is "nem a legcsodásabb paci", viszont ha jó ló, kedves, akkor tök mindegy, hogy hogy néz ki? Szeresd, takarítsd, jár hozzá sokat! :)
2014. aug. 30. 19:23
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! ;)
2014. aug. 30. 19:40
 16/27 anonim ***** válasza:

úgy írtok erről az aranyosságról dolgokat,mintha ő tehetne róla,hogy ilyen aránytalan :'D

semmelyik ló nem rohadt jó izomzattal születik ;) am itt van a régi pónim is,Samu :)

2014. aug. 30. 19:42
 17/27 A kérdező kommentje:
Samu!? Tudsz róla képet küldeni?
2014. aug. 30. 19:48
 18/27 anonim ***** válasza:
Minden ló szép a maga nemében, de nekem nem tetszik. A hátán az izomhiány sokmindent elmond. Iskolaló a szerencsétlen?
2014. aug. 30. 20:22
 19/27 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy egyik ló sem születik tökéletes izomzattal, de ezt tudatos és hózzáértő kiképzéssel kompenzálni lehet szinte bármelyik lónál. Az aránytalan és rossz izomzatától függően lehet hogy kedves, aranyos ló, de az izomhiánytól később komoly problémái lehetnek, például a hátáról hiányzó izmok miatt a gerince tövisnyulványai összeérhetnek és a közéjük becsípődött ideg erős fájdalmakat okozhat, ettől pedig beejtett háttal fog menni és elég kényelmetlen lesz neki is és lovagolni sem lehet majd rendesen.
2014. aug. 30. 20:50
 20/27 anonim ***** válasza:
*az izomzattól függetlenül
2014. aug. 30. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!