Szerintetek szép ez a ló?
Figyelt kérdés
Tudom nem a legcsodásabb paci, de nagyon kedves és nagyon jó lovagolni rajta, mert olyan gyors a vágtája, hogy... egyszerűen nagyon jó!
Kíváncsi vagyok: Nektek tetszik?
2014. aug. 30. 17:43
2/27 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha legközelebb megyek a lovardába majd mondom neki! :)
2014. aug. 30. 17:48
4/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is! :) Egy nagyon csodás paci! ;)
2014. aug. 30. 17:50
5/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de aranyos ló biztosan :) Nagyon nagy a hasa, nagy a marja, kevés izom van a farán, a nyakán is lehetne még dolgozni, és eleve nem szeretem a szürkéket. Lehet, hogy valakinek ez az alkat az ideálja, de erre a kérdésre csak szubjektív választ lehet adni.
6/27 anonim válasza:
Nem csúnya ló, viszont nem a legszebb a szememben. Nekem az ilyen lovak jönnek be, nekem is hasonló van:
Ez nem túl jó kép róla, de azt szemlélteti hogy milyen jellegűt kedvelek.
De egyébként aranyos lovacska,szeresd!
9/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is nagyon tetszik! :) A szája azért lóg mert ott laza az izom. :)
2014. aug. 30. 18:02
10/27 anonim válasza:
Nem szép. Úgy ki van ülve a háta, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Magához képest alulizmolt, és szörnyen aránytalan.
Összességében biztos aranyos, és jó arra, amire kell, én magamnak biztosan nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!