Sok 45. 000-ért a bértartás?
Figyelt kérdés
Egy kis falu szélén van, világítás van a boxnál,önitató,1 körkarám, 1 homokos pálya, 1 füves pálya, 1 lovász, angol box, széna-takarmány,tereplehetőség, napi csutakolás, napi 1-2 órára kiengedik a karámba, de viszont legelő nincs, a kovács nincs benne és az állatorvos sem, heti 2-szer szalmacsere, minden nap ki van szedve a trágya.2014. aug. 25. 19:13
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok nálunk havi 50.000 a bértartás és nem mozgatják a lovakat
3/16 anonim válasza:
nem sok a többihez képest,de napi 1-2 óra karámozás elég kevés.
4/16 anonim válasza:
Valóban nem sok, viszont van ahol ennyi pénzért 10 percre se teszik ki!
5/16 anonim válasza:
tök mindegy mennyi a bértartás, ezek a körülmények nagyon rosszak. a heti 2x szalmacsere és az 1-2 óra karámozás is.
egyébként ha ez nem bp 20 km-es körzetében van, akkor még sok is.
a lónak 22-23 órát állni a boxban eleve kínzás és ha egész nap bent van a boxban akkor nagyon kevés a heti 2 szalmacsere. 2-3 nap alatt képzeljük már el mennyit pisil és az ammónia ott fog gőzölögni neki, meg marja a patáját.
6/16 anonim válasza:
a ló egész nap a szarban fog állni, ha csak heti 2x lesz szalma rakva alá és alig lesz kirakva...
E.
7/16 anonim válasza:
Eloszor azt kell nezni, a lonak jo-e, es csak azutan az arat. Heti ket almozas nagyon keves, a karamozas szinten. Ezek alap dolgok, persze jo, hogy van palya, de az elsosorban a te kenyelmedet szolgalja. En nem vinnem oda a lovam, fele ennyiert sem, maximum ha sos menni kellene valahova. Tehat szerintem draga. Nalunk kisvarosban 30-ert van egesz napos karam, homokos palya, 24 oras felugyelet, 40-ert mar van fedeles is. Hatha talalsz ennel jobbat.
8/16 anonim válasza:
Nem mondom, hogy olcsó, de nagyjából átlagos. Ha minden nap leszedik a trágyát és amúgy bőségesen van almozva, akkor nem kevés a kétszeri szalmacsere. Lehetne kinn a paci kicsit többet, de sok helyen egyáltalán nem is tud kimenni a ló ugyanezért a pénzért. Az angol boksz kifejezetten előnyösebb, mint a zárt istálló, több inger is éri a lovat és a levegő is sokkal jobb úgy neki, pályák ezek szerint rendben... szerintem átlagos, amit fizetsz. Sokkal kevesebbért nem kapnád ugyanezt sehol (na jó, helyfüggő is, nem mindegy, melyik megye, melyik város).
9/16 anonim válasza:
Nagyon drága. Én sem vinném oda a lovaim. Nekem 3at tartanak 60 ezerért. Legelő, box, önitató, korlátlan mennyiségben lehetne adni nekik abrakot, minden nap almoznak. A kovács és a féreghajtózás is benne van.
10/16 anonim válasza:
Kedves utolso valaszolo megkerdezhetem hogy te hol tartod a lovaidat?
Jó hely lehet. Unokatesom pont most keres olcso bertartohelyet a lovanak es megigertem hogy segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!