Télen mibe lovagoljak?
Én télen harisnya+ lovaglónadrágban nyomom, illetve van egy jó kis lovaglóbakancsom, dupla zoknival és lábszárvédővel hordom.
A gumicsizma télen még 3 zoknival is rettentő hideg, szóval azt nem ajánlom. Akkor inkább vegyél thermocsizmát 8-10 ezerért. Hidd el megéri, mert ha kitartasz a lovaglás mellett, akkor évekig jószolgálatot tesz, és nemfagy össze a lábad, mert a kengyelben nagyon hamar ki tud hűlni a gumicsizma meg nem tartja meg a meleget. Amúgyis csak ganézásra jó, mert nyáron meg rettentő meleg, ráadásul kényelmetlen is.
A legjobb a lovaglócipő lábszárvédő kombináció.
Először is, ami nagyon szúrta a szemem: a lovat nem sarokkal kell "elindítani" (én bocsánat, de ez nem egy autó, hanem egy ló), hanem VÁDLIVAL!! A sarkad mindig marad lenyomva!
Egyébként én tavaly karácsonyra thermo lovascsizmát kértem, karácsonyig amúgy sem voltak nagy fagyok. A nadrág alá pedig vegyél harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!