Szerintetek készen állok rá? (Lent)
Ha minden adott, mi a kérdés? :-) Azért az jó lenne, ha időnként, legalább heti rendszerességgel egy edző is segítene titeket, csak hogy valóban jól menjen minden.
Sok örömöt a pacihoz! :-)
ezeket a "ló 30 évre szól, mi van, ha külföldre akarsz menni egyetemre" dolgokat sose értettem. ha most 12 évesen kap egy mondjuk 8 éves lovat és 18 évesen el akar menni külföldre, akkor majd eladja a 14 éves lovat és annak új gazdája lesz. elég ritka, hogy egy ló egy gazdánál tölti el az életét és ha ez akkora aranyszabály lenne, hogy egy lovat úgy veszünk meg, hogy onnantól életünk végéig a miénk marad, akkor nem lennének eladó lovak!
egy ló nem kutya, nem törődik olyan szinten az emberhez, sokkal fontosabb neki, hogy a fajtársaival lehessen, kapjon kaját, kb ennyi kell nekik a boldogsághoz és nem igen lesznek lelki betegek, ha x év után más gazdához kerülnek és más eteti, pucolja és lovagolja őket.
hogy a kérdésre is válaszoljak: sosem értettem egyet se azzal, hogy gyerekeknek a szülők lovat vegyenek, se azzal, hogy 1 év tapasztalat(lanság) után valaki lótulajdonos legyen. de ha már ki is néztétek, akkor tök mindegy miket írunk, nem?
az előzőeknek igazuk van abban, hogy attól, hogy meglesz a lovad még fejlődni kell, néha vegyél órát és néha ülj más lovakra is fel, különben megrekedsz.
én azért nem aggódnék, hogy ez egy fellángolás, vagy majd télen nem lesz kedve kimenni, vagy a sok tanulás miatt nem lesz ideje a lóra, mert akkor majd eladják. ennyi.
Ha csak hobbi, akkor szerintem nem baj, ha csak egy lovon lovagolsz. Egyébként is ha valaki sokat van "A" lovardában, akkor sokszor előfordul, hogy lelovagol 1-2 másik lovat is.
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!