Valaki használja ezt a fajta hevedert?
ezt meg ne vedd! ez rettenetes heveder! a csatja nem rozsdásodik, ha normális helyen tartod, viszont idővel kirepedezik először a pereme, aztán az egész heveder a ló hasa felőli oldalon és becsípi a ló bőrét.
szerintem a világ legrosszabb hevedere, de tényleg! ennél bármi jobb, zsinór, textil, akármi!
az első válaszolónak nem tudom mióta van meg, de ha ránézel nézd meg úgy, hogy a ló hasa felőli oldal legyen feléd, de a hevedert az ellenkező irányba hajtod el (tehát mintha fordítva raknád a lóra, hogy a hasa felőli rész lenne kívül) és úgy láthatóvá válnak a repedések (már ha már megjelentek rajta)
egyébként mindez csak kb 1 év után jelentkezik, 2 lovamhoz is ilyen volt, de egyik se ment többet heti 2-3 alkalomnál, ennyi használat mellett az 1 év szerintem elég rövid idő. másoknál is láttam, hogy ugyanez lett a heveder sorsa, pedig amúgy elsőre tényleg jól néz ki és jó áron van, én is ugye bedőltem neki.
Első vagyok: nekünk lovagoltatós nyergen van, egy olyan lóén, aki nem megy nap mint nap, eddig még nem volt probléma - lehet, hogy valóban a kevés használat miatt. Ezért írta, hogy semmi se jut róla eszembe. :-) Tudom, hogy van ilyen, de semmilyen extra rossz vagy jó tapasztalatom nincs vele.
A rendszeresen lovagolt, versenyzős lovainknak komolyabb hevederei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!