Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovagol valaki kontaktlencsébe...

Lovagol valaki kontaktlencsében? Hogy jövök ki a legolcsóbban?

Figyelt kérdés
Szemüveget hordok, viszont lovagláskor kontaktlencsére váltanék. Milyet vegyek, hogy minél olcsóbban jöjjek ki vele?
2014. aug. 21. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
én kontaktlencsét hordok alapból is, lovagláshoz is. csak ajánlani tudom, sokkal kényelmesebb mint szemüvegben. ezt így nehéz megmondani, mert ha hetente egyszer lovagolsz, akkor szerintem érdemesebb egyszer használatosat venni, de ha minden nap, akkor havit. de elmész egy szemészhez, biztos segíteni fog :)
2014. aug. 21. 19:20
 2/6 anonim válasza:

Én is kontaktlencsés vagyok alapból,lovagolni is abba szoktam. Kényelmesebb,és szerintem biztonságosabb is,gondolj bele,ha véletlenül úgy esel,hogy széttörjön a szemüveg,egy szilánk kár maradandó sérülést is okozhat.

Az,hogy milyet vegyél függ attól,hogy milyen gyakran lovagolsz,csak ehhez kell-e,és hogy mennyit áldoznál rá.

A havi kontaktlencse gyakoribb használat esetén gazdaságosabb.

Fordulj bátran a szemészedhez,tanácsért. :)

Sok sikert a lencsédhez!:)

2014. aug. 21. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Én neten rendelem. Az optikában sokkal drágább.:)
2014. aug. 21. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül ide tartozik, de én megműttettem a szemem, és azt mondom megéri összespórolni rá a pénzt...
2014. aug. 21. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy tanítványom 8 és feles szemüveget hordana, de kontaktlencsére váltott, most már soha nem hord szemüveget, szereti a lencsét és teljesen rendben van neki lovagláshoz is.
2014. aug. 22. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok. igaz hogy olcsóbb neten rendelni, de előtte mindenképpen el kell menni az optikába, mert nem mindegy milyen a lencse! különböző görbületek vannak, ezeket szemésznek meg kell határoznia. aztán ha úgy döntesz természetesen rendelhetsz netről is, mindenkinek szíve joga, hogy honnan van a lencséje :)
2014. aug. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!