Frízzel lehet díjugratni, vagy csak díjlovaglásra ajánlott?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 12:51
1/4 anonim válasza:
annyit tud ugrani egy fríz is, mint egy bármilyen átlagos magyar félvér, de verseny szintre nem alkalmas.
2/4 anonim válasza:
jó lónak se színe,se fajtája,se neme.
igazából ,ha edzesz vele,akkor bármi lehetséges.a mi lovardánkba egy frízzel 110et ugranak. :)
3/4 anonim válasza:
Lehet vele ugratni persze. De versenyre nem hiszem hogy el tudnál vele járni. Hobbi szinten szerintem menne :)
4/4 anonim válasza:
Ez nem a fajtától függ.
Láttam én már painthorse lovat és haflingit ugrani a Tatterstalban. Egyik sem ugrásra született....
Nyilván fontos az ugrógenetika is, de nem az a legfontosabb.
A fríz lovakat díjlovas négyszögben láthatjuk a leggyakrabban, kb. középosztályig, mert azért az az Ő terepük.
A díjlovas edzőm szerint magasabb osztályba már nem bírnák tüdővel.
Én magam fríz lóval lovagolok könnyűosztályban, de ugratni már magyar sportfélvérrel ugrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!