Olyan ló-vagy lovasversenyeken, ahol kancák és mének együtt versenyeznek, hogyan oldják meg a sárlás problémáját?
Pontosan.
Ha valakinek a ménje azért teljesít rosszabbul, mert elvonja figyelmét a sárló kanca, akkor ki fogja heréltetni!
Egyelőre a lovas világ ott tart, hogy csődört tudnak/szoktak ivartalanítani, kancát nem.
De ha erre gondolsz senki nem fog csúnyán nézni, ha sárlik a kancád a melegítő pályán. Van ilyen.
Pontosan, ugyanolyan hisztis vagyok :) Nem hiába írtam hogy "ne vedd rossz néven"... ezek szerint csak arra figyel fel az ember, amire akar. Nagyon jól tudom, mármint gondoltam, hogy azért tetted fel a kérdést mert nem tudtad, nekem nem is azzal volt a bajom, én is szoktam itt kérdezgetni. Csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy egy kicsit máshogy kellett volna fogalmazni, mert ez így félreérthető - vagy pedig meggondolni a másik oldalról is a dolgot.
A lepontozást meg nagyon szépen köszönöm, itt már ha egy kicsit is olyat ír az ember, ami valakinek nem tetszik, az kapja a piros kezet - de amúgy nem érdekel, csak érdekes.
Ez már csak így megy errefelé... :)
De azon szerintem nem érdemes berágni, ha valaki olyan kérdez, akinek semmi köze nincs a témához és mondjuk csak amerikai családi filmekben látott lóversenyt, ahol a gonosz ellenfélnek az a taktikája, hogy a kancájával megzavarja a főhős fekete ménjét...Szóval érted! Sok hűhó semmiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!