Shetlandi póni kb mennyit fogyaszt?
Mielőtt elkezdene bárki olyan választ írni hogy "nem csak eszik, kell neki felszerelés, állatorvos, patkolókovács blabla" megjegyzem hogy több mint 10éve tartok lovat.:)
tehát eme rövid bevezető után lenne a kérdésem hogy egy sheti egy bála szénát télen mennyi idő alatt fogyaszt el kb.? (tudom.. minden lónál más de én arra vagyok kíváncsi kinél mennyi ez mert úgy tudok kalkulálni)
édes első válaszoló a jóindulatod elhagytad.. lovat tartok nem pónit.. és egyébként is.. miért adnék elé egy bálát ha fele is elég? ;)
Másodiknak köszönöm.:)
Nem mindegy, higy miért nem tudja? Kérdez, mi meg válaszolunk. Aki nem tud válaszolni, az nem tudom, minek pofázik.
A munkától az abrak mennyisége függ, a szénáé pedig a ló súlyától. Bár írtam, hogy kb. fele annyival számolj, de kérdés, hogy mennyit adsz a lónak (ad libitum-e) és hogy mekkora lesz a póni. Inkább több legyen, mint kevesebb, max. megmarad nyárra belőle.
Milyen bála?
Kocka
Kör
És mekkorák?
Többfajta méretben léteznek.
120as körbáláim szoktak lenni.
és parancsolj drága. ;)
idén tölti a 23at, 8éves kora óta nálam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!