Zöldike99 kérdése:
Szerintetek ha a a húgom (11 éves) kapott egy 3 éves csikót akkor ugye nem normális? Mondjuk ez egy hucul csikó és engem kértek meg, hogy segítsek neki :/
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 13:25
1/12 anonim válasza:
Mi köze a húgod szellemi képességeinek egy hucul csikóhoz? Nyugodj meg, senkinek sem árt meg agyilag, ha kap egy lovat.
2/12 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt hogy nem normális dolog 11 éves csajnak csikót venni. Ez attól is függ hogy aztán elintézték ennyivel a dolgot? Úgy gondolják hogy majd belovagolja meg gondozza egyedül vagy bértartában van és legalább segítenek neki a nevelésében? Hol tartotok a lovaglással?
3/12 A kérdező kommentje:
Ez a ló be van lovagolva és nálunk van, mármint a mi lovardánkban úgyhogy szem előtt van meg amúgy viszonylag jámbor. De most őszintén szerintetek hülyeség 11 éves gyereknek ilyen lovat adni vagy nem?
2014. júl. 3. 14:09
4/12 anonim válasza:
Úgy látom, nagyon irigykedik itt valaki...
5/12 anonim válasza:
Három évesen képzelem, mennyire van belovagolva.
6/12 A kérdező kommentje:
1. Nem irigykedem mert nekem sokkal jobb lovam van!
2. Tényleg be van lovagolva
2014. júl. 3. 20:24
7/12 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Hogy normális-e, hogy kapott egy belovagolt lovat?
8/12 anonim válasza:
Ha tényleg be van lovagolva, akkor nem gond. Viszont az is kell, hogy a leányzó igazán csak megbolonduljon a lovakért, és szeressen lovagolni.
9/12 anonim válasza:
Hát én is elég durvának tartom. 11 éves kislány. Ilyenkor nagyon sok kislány hiszi azt magáról, hogy iszonyatosan jó lovas, de azért kevesen vannak, akik tényleg. 3 éves csikó nagyon fiatal neki. (És én magam is csodálom, hogy hogy van belovagolva, amikor azt 3 évesen lehet elkezdeni egyáltalán)
10/12 anonim válasza:
Gondolhatjátok, mennyire van belovagolva...jobbra húzod, jobbra megy. De ez már az ő problémájuk. Sok gyerek kap lovat, nem tilos, nem baj, teljesen normális, majd idővel elválik, hogy megmarad-e a lószeretet vagy sem, ha nem, akkor majd eladják és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!