Lovaknál hogy mérik a korukat?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 23:07
2/6 anonim válasza:
megkérdezik a gazdáját. amúgy a fogukat nézik és tapasztaltabbak saccolnak ránézésre
3/6 anonim válasza:
én szerintem mikor születik megjegyzik vagy leirják hogy mikor született
6/6 anonim válasza:
arra tippelek, hogy a kérdező arra gondolt, hogy hogyan számolják át emberi évekbe (persze lehet tévedek). a kutyáknál van ez a baromság, hogy minden év 7 emberi évnek felel meg, de a első duplán számít. de hát ez náluk is hülyeség, hiszen egy dog 7 évig él, egy tacskó meg 16. jó, mondjuk a dog a nagy teste miatt hasonlítható valami hatalmas darab emberhez, aki 49 évesen szívrohamot kap, de a kistestűek, amik mondjuk 15 évig simán elélnek (addig egy közepes testű, mondjuk vizsla is) az 112 évnek felel meg, az az embereknél pedig igen igen ritka.
a lovaknál nem tudok ilyen átszámolásról, de mivel ez a kutyáknál se válik be, szerintem a lovaknál se működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!