Ha van egy paci és azzal lovagolok a városban, azzal lehet csajozni?
Igazából nem értek lünösebben a lovakhoz, csak most láttam, hogy a házunk előtt ellovagolt egy lány, és úgy megtetszett ez az egész. Én is lovagolgatnék délutánonként.
Anya testvérééknek vannak lovaik, úgyhogy a lehetőség lehet meglenne rá, bár nem tudom, hogyan működik ez a dolog. Kell hozzá valamilyen jogosítvány?
És amikor a ló ürít az aszfaltra, akkor azt nekem fel kell takarítanom?
Vidéken élünk, van sok igásló is, amik szekerek elé vannak befogva, azok mindig összepiszkítják az utat, de még sosem láttam volna, hogy feltakarította volna a gazdájuk.
Azok, akik ezeken a szép lovakon lovagolnak, azok fel szokták takarítani maguk után? Csak mert úgy tanultam még a járműveknél, hogyha azok beszennyezik az utat pl sárral, akkor azt is le kell takarítani.
Az hogy te egyedül képes legyél terepen/városban/forgalomban lovagolni, szükséged van egy erős lovastudásra, amit egy edző mellett szerzel meg 1-2 év alatt. (ami ügye pénz).
Lovastudás híján a falutábláig nem jutnál el, ráadásul veszélyeztetnéd saját és mások testi/tárgyi épségét.
Tapasztalt lovassal is történhet baj az úttesten, sokan haltak már meg így, na meg jogi értelemben közúti veszélyeztetésnek minősül.
Amúgy komolyan be kéne vezetni egy lovas jogsit, hogy vizsgázottan, csak egy bizonyos tudás szint felett lehessen közterületen lovagolni.
Amúgy megyeszékhelyen élünk, nem falun, ettől még sok itt a szekér, persze nem lehet mindenki budapesti.
Meg ne egyetek, éppen hogy csak érdeklődök.
A lócitromos dologgal mi a helyzet?
Igen,azt fel kell takarítanod a lovad után.
De inkább felejtsd el,csak csajozás miatt ne tanulj meg,mert ha csak az vezérel,nem fog menni...Inkább vegyél egy harleyt és azzal menőzz,talán kicsit értelmesebb lenne.
Nem csak a csajozás miatt, bevallom, az szerencsétlen megfogalmazás volt, hanem ahogy írtam is a részletezésben, ez az andalgás fogott meg.
Szeretek csendben élni, sétálgatni erdőben vagy csendes kisutcákban. Van itthon motorja szüleimnek, bár nem harley, hanem egy chopper suzuki, de ki nem állhatom a hangját, ahogy a dízeles autóknak sem.
Különösebb vonzalmat nem érzek a lovak iránt, ez tény, de mondjuk a kutyák iránt se, de sétálgatni szeretek velük. Ez nagyon hülyén hangzik, tudom, de ne értsétek félre.
Szóval lehet-e úgy is lovagolgatni, hogy az ember nem imádja különösebben őket, nem ez tölti ki a napjait, hanem csak úgy. Itt vannak a kutyáink is, szeretem őket meg minden, de eszembe nem jutna könyveket, fórumokat bújni róluk stb. Remélem értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!