Melyik a legjobb lovarda a 11. kerület közelében és miért?
Én ott csak egyetlen egyet tudok: a konflisos nénit az Egér út és a Régi Balatoni út kereszteződésénél.
Azután Érdig semmi.
A lap alján:
Lipicaiakkal dolgozik. Van neki vagy sok, azokat forgatja a kocsi előtt. Amelyik szabadnapos, azon lehet lovagolni.
Ja, ha láttál már esetleg olyan táblát, amin egy vörös lófej sziluettje van, és alatta "tábor" felirat, asszem az is az övéké szokott lenni. Gazdagréti ltp aljához szokták kitenni, meg a 70-esen a kék híd után.
De mondom: ez mind több éves info, meglehet, hogy már ilyen vagy olyan okból nem foglalkoznak ilyesmivel.
Szia!
Én BME-s vagyok és el szeretnék kezdeni lovagolni.
Ha felkerülnél Budapestre ,akkor dobj rám egy üzenetet kérlek és elmehetnénk együtt majd a kiszemelt helyre. Eddig még nem találtam olyan embert a társaságomban ,aki eljönne velem, szóval remélem társulhatok majd hozzád. :D
Hali!
Mérnök informatikus leszek majd, ha minden igaz. :D
Érettségik hogy sikerültek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!