Lovasok! Tudtok jó lovas PC játékokat? Vagy multiplayert?
Figyelt kérdés
Most egy ideig nem lovagolhatok. Szeretném valamivel elütni az időt ezért gondoltam letöltök valami jó játékot vagy multiplayert játszok. Ötletek?
Kizárva:
Howrse, Star Stable online, Star stable Pc játékok
2014. jún. 12. 13:37
1/9 anonim válasza:
Igen mar irni akartam,hogy a Howrseot ne mert trójavírust kaphat tőle a géped.
2/9 anonim válasza:
Esetleg ird be googleba,hogy lovas jàtèkok
3/9 A kérdező kommentje:
De csak sima játékokat ad ki. Nem PC-t vagy multiplayert. Ilyen például az Alicia.
2014. jún. 12. 13:47
4/9 anonim válasza:
Goat simulator. Nem sok különbség van a ló meg a kecske között, és élvezetes is a játék! Jött ki kiegészítő hozzá, rengeteg kecske közül lehet választani stb.
5/9 anonim válasza:
Nekem a Ride: Equestrian Simulation a kedvencem. De úgy hallottam, hogy a My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) is jó.
6/9 anonim válasza:
pippa funnel horsez - secret of the ranch nagyon jó! mi még régebben vettük a tescoban, igen a tescoban, és tényleg nagyon jó és hangulatos. nem csak egy sima lovas játék, hanem van benne történet, nyomozás, meg minden :)
7/9 anonim válasza:
én tudok 3-at azok lennének a:star stable online ,starshine legacy 1-2-3-4 és a táltos paripám 2
8/9 anonim válasza:
Én ajánlom a Let's Ride-t. A táltos paripám 2-vel játszottam de minden unalmas benne, minden olyan gépies, nem lehet vele szórakozni, csakis a feladatot teljesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!