Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyenek a Hannoverik? Terepen...

Milyenek a Hannoverik? Terepen jók, vagy hobbilovaglásra? Vagy másik fajtát válasszak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó fajta, csak szerintem drága ahhoz, hogy csak hobbira legyen használva.
2014. jún. 7. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt igaz amit az előző írt, kicsit olyan ez, mintha arra keresnél autót, hogy hétvégente lejárj a tescoba bevásárolni és az aston martinok között keresgélnél...

de persze minden attól függ, hogy neked mit takar a hobbilovaglás. ha arra keresel lovat, hogy heti 2-3 alkalommal 1-2 órára kimenj terepre, szerintem ne a hannoverik között keresgélj. ez ugyanis egy nagy munkabírású fajta, ami igényli is a sok munkát, heti 2-3 lovaglással nem éri be.

persze minden egyedfüggő, biztos van olyan hannoveri, amit ha 2 hét után hozol ki a boxból, vagy mini karámból akkor is el lehet vele sétálgatni kötőfékkel is, de azért nem ez a jellemző.

egy jó hobbilovat se könnyű megtalálni, az igényeidet és a ló képességeit kell összevetni. de semmiképp se szűkíteném le egy fajtára a választékot, ugyanúgy találhatsz szinte bármelyik fajtában (a lipicaitól a telivéren át a nóniuszig) számodra tökéletes hobbilovat és persze a 0-ás félvérek között is.

2014. jún. 7. 14:44
 3/5 A kérdező kommentje:
és az appaloosákkal mi a helyzet? Mármint én minden 2 naponta lovagolnék vele vagy 2 órát! Kb, mennyi egy hannoveri, és egy Appaloosa?
2014. jún. 7. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy millió körül mozog mind a két fajta.
2014. jún. 7. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Először legalább ismerd meg a fajtákat annyira, hogy tudd, általánosságban mire valók és mire nem, ha már milliókat költenél rájuk.
2014. jún. 7. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!