Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Gerincvédő kölcsönzés pest...

Gerincvédő kölcsönzés pest környékén? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nyáron megyek lovastáborba és oda gerincvédőt kell vinni...csakhogy nekem nincs mert már 8 éve járok lovagolni az edzőmhöz, saját lovam van és én nem látom értelmét...

De azárt idegen lovakhoz nem ártana gerincvédő.

Ezért az a kérdésem, hogy valahol Érd vagy Budapest környékén lehet gerinvédőt kölcsönözni 1-2 hétre?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2014. máj. 25. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz rá a lovardában, hogy ott nem tudnak-e biztosítani. egyébként egy olcsóbb gerincvédő használtan nem kerül többe, mintha kölcsönöznél 1-2 hétre.
2014. máj. 25. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

na jó visszaszívtam, megnéztem mennyi és a legolcsóbb gerincvédő amit árulnak 7500... hát nem tudom, nekem is saját lovam van, nem hordok gerincvédőt és kizárt, hogy nyáron a legnagyobb melegben elmennék egy lovastáborba gerincvédőben izzadni más lován...

egyébként nem tudom, hogy van-e ilyen kölcsönzési lehetőség, esetleg a Nyeregvilágot megkérdezheted, ők használt termékeket árulnak, hátha bérbe adják az egyik gerincvédőt / mellényt.

2014. máj. 25. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Bérelős helyet nem tudok, de itt van olcsón. Nem kell hogy lovas legyen, mert a gerincvédő, az gerincvédő... [link]
2014. máj. 26. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!