Szerintetek ez milyen ötlet? (ló "kölcsönzés")
Szerintem nem rossz, elvégre ha délután kiengedik a lovakat legelni, akkor még jól is járnak, elvégre jól megvacsoráznak a lovak :)
Próba, szerencse! :D
Én pont ilyen helyeket keresgélek a lovaimnak,eddig van már négy legeltetős helyünk ebből ketten kértek,h vigyem a lovakat át.Akik nem járkálnak ki a füvet nyírni örülnek,h rendben van a portájuk és figyelve is van rá.
Szerintem a lovasok biztos örülnek,mert így jóval kevesebb van a ló mint legelő nélkül.
Ez az ötlet nem csak idő kimélő (fűnyírás),hanem a lovak is jól járnak!
Szerintem mindenképp megér egy próbát!
Szerintem a tulaj örülne.
Viszont a kerteket is ló kompatibilissé kell tenni:
- ne permetezzenek ( a fű, amire permetszer került a ló halálához is vezethet)
- könnyen körbekeríthető legyen villanypásztorral
- mindent el kell vinni, ami kárt tehet a lovakban, pl fémtárgyak, lomok, szöges deszka és minden más, ami nem legelőre való)
A kert tulajdonos vegye figyelembe, hogy a lovak trágyáznak ( nálunk a legelőn volt 2-3 ilyen "illemhely", nagyon jó fű nőtt ott, de ugye azt nem fogják megenni, még levágva sem) szóval jó vagy egyből összeszedni, vagy elgereblyézni.
Most még simán áll a legelés, de akár kaszálónak is használható a terület, ha levágja és elviszi a gazda, hát vigye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!