Hogy kell megszelídíteni egy lovat?
én voltam egy hetet lovastáborba és ott volt egy 4-5 éves 2 hete odakerült ló .És amikor tereltük őket be a legelőről ,akkor az egyik gyerek csattintott eggyet(a hülye) és a ló átugrotta a pásztor kötelet .Mindenki meg volt ilyedve Csak gyerekek mind 7.8 éves én egyedül 14.Már egy éve nemláttam lovat .Odamentem hozzá és megsimogattam félóra múlva mert csak ,akkor hagyta magát :Szoltam hogy fektessék le a P.Kötelet és akkor levezettem a dombról.Utána a hét másik felébe egyfolytába követett és más lovat oda sem engedett.Sajnos csak a nyáron lesz lovagolható:-(((((.Ez egy Hucul fajta volt.
Persze nem árt tisztázni ki a főnök, mert én is szájba vágom a lovam, ha harapni, vagy csípni akar. A megverést úgy értettem, hogy valaki seprűvel, villanyéllel, ostorral, pálcával veri a lovát ennél sokkal csekélyebb dolgok miatt. Ezek a lovak félnek, egy idő után megunják és megvadulnak.
14:39 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!