A lovam nem szeret engem. Mit tegyek?
Mindig kedves volt velem, lehetett simogatni, de amikor olyan idő van hogy nem tudok kimenni lovagolni, akkor teljesen meghülyül. nem enged magához, sunyít, rám akar ágaskodni és úgy néz rám, mint aki képes lenne megölni. amikor legeltetem van hogy elránt és arra megy amerre ő akar.
Sokat szeretgetem, szabadidőmben rengeteget vagyok vele, lovagolok néha a csatlakozást gyakorlom vele... De úgy érzem hogy egyáltalán nem szeret engem. próbálok vele kedves és egyben határozott lenni.
Nekem nagyon sokat jelent, és tényleg nagyon szeretem.
Szerintetek mit tegyek? Hogy "szerettethetném" meg magam vele?
(Bocsánat a helyesírási és mondathibákért, csak.telefonról vagyok)
Köszönöm szépen :)
Amikor ilyen akkor mindig odacsapok neki, de utána elrohan előlem és van olyan hogy meg se lehet fogni.
És az ellen mit tudok tenni hogy legeltetéskor ne rántson el?
Meg, hogy ma is mentem felé és egyből látszott hogy nem akarja, hogy odamenjek hozzá, elkezdett sunyítani. Aztán odacsaptam neki és elmenekült. Aztán újbol odamentem hozzá, és megint sunyított de most azt se hagyta, hogy hozzáérjek.
Amúgy anyukámmal teljesen máshogy viselkedik. Őt pl. sokszor követi, érdeklődik, pedig ő mindig csak kedves vele, sosem üti meg ha pl. meg akarja csípni. Hozzá teljesen máshogy viszonyul, ezért gondolom, hogy velem van baja.
Szia!
Próbálj minél többet vele lenni,és néha tarts egy ,,ismerkedős" napot.Az ,,ismerkedős napot úgy értem,hogy néha ne ülj fel rá,hanem vidd el sétálni;)És tudom hogy ez egy kicsit bénán fog hangzani,de beszélgess vele,meg fogja érteni hidd el;)Én is szoktam az én lovammal beszélgetni:)Jaaa!És ne legyél ideges és ne félj tőle,mert azt meg fogja érezni és kihasználja!És hogyha csipked,akkor kicsikét üsd meg a pofáját.Bár én azt soose szoktam csinálni.És ok nélül e üss rá,de gondolom azt nem szotad csinálni:)
A lovak nagyon okos állatok:)Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!