Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Érdemes felnőtt fejjel megtanu...

Érdemes felnőtt fejjel megtanulni lovagolni? Meg lehet?

Figyelt kérdés

Egyáltalán meg lehet? Vannak olyan iskolák, egyesületek ahol felnőttekkel is foglalkoznak? Itt nem messze van egy lovas iskola. Múltkor néztem kb 10-12 éves gyerekeket oktattak, a 16-17 már nagynak számított köztük.

35 éves vagyok és szeretnék megtanulni lovagolni. Nem akarok én nagydíjba menni, de szeretnék egy biztos, stabil lovas tudást.

2014. máj. 3. 08:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
A lovaglásnak nincs értelme. Főleg a tudjuk milyen építészeti nívójú és szakmai felkészültségű magyar lovasiskolákban. Erre költeni szerintem nem érdemes. Rengeteg tartalmas és hasznos időtöltés van, ami ennyi pénzből kifér. Mondjuk egy siklóernyős hobby, egy sziklamászó hobby, vagy vehet egy kis szőlőt présházzal, vagy végigjárhatja a kéktúrát fizetésnélküli szabin, se szeri, se száma, mennyi érdekesebb és tartalmasabb szórakozást találni annál, hogy valami OSB-ből és hullámbádogból eszkábált "lovardában" dagassza a port, aztán a végén, amikor már van egy kis rálátása a dolgokra, rájöjjön, hogy eleve kudarcra ítélt volt a próbálkozás, mert az adott helyen sem a négy- sem a kétlábú állatok nem alkalmasak lovasoktatásra. :-p
2014. máj. 13. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értelek. Mégis milyen alapon mondod meg te bárkinek, hogy milyen hobbit válaszon, meg hogy melyik tartalmasabb a másiknál. Ha neked ez nem tetszik nem kötelező csinálni, de ilyen hangon nyilatkozni mások hobbijáról legjobb esetben is csak trollkodás.
2014. máj. 13. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem mondok én semmi mást, csak azt, hogy a magyar lovassport drága és nívótlan, és hogy a naívan utcáról besétáló egyedet 98%, hogy totál palira fogják venni, sok-sok idő és pénz árán szinte semmit sem fog megtanulni.
2014. máj. 14. 23:59
 14/15 Lujdzsi16 válasza:
Én az egyetem után döntöttem el, hogy megtanulok lovagolni, mert hát egy kezdő állatorvosnak mi jobb dolga van?😂 Én nem lovardába jártam, hanem a keresztapukámtól tanultam meg egy eléggé alap szintet, aminek örülök, mert sosem akartam ennél komolyabban végezni ezt a sportot, hisz nem vagyok se alacsony, se könnyű, hogy versenyezni járjak😅. Bár én a lovaglás előtt és azóta is (igazából 10 éves koromtól) evezek, és nekem a lovaglás teljesen jól kiegészítette az evezést és azóta is imádom. Pár év múlva meg már szerintem be is ruházok egy saját pacira, dehát ahoz még tanulnom kell :D
2020. febr. 23. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Lovagolni nem csak azért lehet, hogy az ember versenyre menjen..
2020. máj. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!