Cinkotai Lovasudvar vélemények?
Igényes helynek tűnik mivel én nem arra lakok nem ismerem a helyet de Google a barátod keress rá
Hívd fel őket ! Szerintem mielőtt oda vinnéd a lovad nézd meg a helyet magadnak mit adnak enni a lónak mi van benne az árba gondolok itt pl állatorvos , Kovács stb
Én azt is csinálnám hogy elmenék oda egyzer lovagolni hogy megnézem hoyg oktatnak.
Messziről kerüld el a helyet ha szereted a lovadat és biztonságban szeretnéd tudni őt.
Az üzemeltető tulajdonos párocska egy pofátlan megbízhatatlan és pénzéhes emberek akik ebből élnek.
Márpedig azt a lovardát/bértartó helyet ahol ebből élnek nem javaslom sehol senkinek. Mert a lovakon fognak sporólni szemérmetlen módon. Ráadásnak itt még bunkók is minden olyan emberrel aki egy kicsit is szólni mer a lova érdekében. Mindezt 60-70 ezer forintért havonta egy putri szinvonalú szűk/poros/büdös LEPUKKANT VOLT TSZ istállóban. Mindenki csak a saját felelősségére vigye oda a lovát ha van annyira vak, hogy nem veszi észre, hogy a hely alkalmatlan lótartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!