Kőbányai Lovas Klub - vélemények?
Nekem a leírás alapján szerény, de kedves helynek tűnik. Ti ismeritek? Jó itt a lónak?
Szia!
Én is most kezdtem el odajárni! Nagyon jó kis hely, bátran ajánlom! Mindennel meg vagyok elégedve, barátságosak az emberek! A lovak mind jól vannak tartva, nem sovány egyik sem! Ha van kérdésed nyugodtan keress meg PÜ-ben!
Szia. Mi voltunk itt bértartást nézni és ócska hely. A karámban a lovak betondarabok között állnak, a pálya minősége sz@ar. A boxok ócskák. Mi benéztünk, szörnyülködtünk és gyors iramba leléptünk.
Akik minket fogadtak még bunkók is voltak...
Ami engem zavar a lerobbant boxok és a karámban a betondarabok, amik olyanok, mintha építkezésből maradtak volna ott. Nagyon baleset veszélyes. Iszonyat félteném a lovam....
Kedves 3!
Nagyon el vagy tájolódva! A karámban sehol sincs betondarab, a lovak jól vannak tartva, a bokszokkal nincs gond! El kell jönni meg kell nézni. Nekem fontos még az is hogy ne kelljen sokat utazni, tőlem 10 percre van a hely ami nagyon jó! Én terepre szeretek járni. Ha kikapcsolódásra vágysz ajánlom!
Akkor lehet keverem valamelyik másik hellyel. Ebben az esetben sajnálom a lebecsmérlő véleményt. Átkutatom az agyam, hogy merre jártunk, akkor. Az a baj, hogy még csak képet sem találok sehol a neten, hogy beugorjon valami emlékfoszlány.
Párdon, ha megkavartam.
Kedves 5. Az jó, ha a lovak térdig állnak a trágyában?
A terepük pedig nem egy kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!