Köhög a lovam, de nem súlyosan. Van valami magyarázata vagy gyógymód, esetleg elmúlik? (többi lent)
Ez nálunk is előszokott fordulni, általában tavasszal kezdődik és nyár végéig elő elő fordul. A mi esetünkben a por a probléma.
A pálya is elég poros úgyhogy azt is, meg a szénáját is locsoljuk és eléggé vissza lehet fogni.
Szerintem nem lesz gond vele, bármi is ez, nagyon hamar elcsíptétek. Nekem tavaly köhögött a lovam, sajnos akkor lovardai gondok miatt, nem locsolták a finomhomokos pályát, és az én lovam volt az első a karámban, mindent ő tüdőzött be. Ez az állapot nem tartott sokáig, akkor az én állatorvosom ACC-t adott neki, ezt egy hétig kapta, utána elhoztuk a lovardából (nem csak emiatt, de ez sem volt jó pont a lovi részéről), azóta nem tért vissza a köhögése, és ez már 3 éve volt.
Szerintem nálatok is a por lehet a gond, esetleg valami allergia, nem lehet minden köhögést kehességnek elkönyvelni, oda kell rá figyelni, és kikezelni. Eddig mintagazdi vagy, a többit meg majd a doki megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!