Az ivartalanított kutyusomnak lehet, hogy végbéldaganata van, az állatorvos szerint nem ajánlott megműteni. Ismertek valami praktikát, ami esetleg segíthet?
Szia!
Gondolod, hogy köze van a betegségének az ivartalanításhoz? Nem hiszem, hogy számít most ez.
A daganat nagysága és helye számít. Ha olyan, akkor nem érdemes felvágni a kutyust, mert nem gyógyulna meg, és csak felesleges szenvedést okozna neki a műtét.
Szerintem legyél vele sokat. Ez a legfontosabb.
Amúgy, ha megnézed a Noé honlapját, én ott szoktam olyan hihetetlen történeteket olvasni gyógyulásokról...lehet érdemes lenne megmutatni több dokinak is.
A daganat bizonyítottan rosszindulatú? Volt szövettan is?
Mi az, hogy "lehet" ?
Egy orvos ilyen kifejezést nem használ. Vizsgálat és diagnózis, aztán a lehetőségek. Keress fel másik orvost !
a mi kutyusunkat is műteni akarta az állatorvos, habár neki sérülésből származó daganata lett.
Előjegyezte műtétre a kutyát,de megbeszéltük hogy ez idő alatt lavyl sprayvel fujjuk. Halott már ő is róla, de még sosem használta, ő is meglepődött hogy három hét múlva a daganat felszívodott.
szerintem olvass utána nagyon sok mindenre jó, mind állatok mind emberek kezelésében!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!