Tudnátok jó lovardát mondani Stuttgartban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lovardát szeretnék keresni Stuttgartban, vagy a közelében. Tudnátok ajánlani? Jól tudok lovagolni, 90cm-ig ugratni. 14 éves vagyok, és nincs saját lovam. Eddig itt Budapesten jártam lovagolni. Előre is köszi:)2014. ápr. 5. 21:14
1/2 anonim válasza:
Szia! Stuttgart-tól 10km-re van Ruthesheim én oda jártam lovagolni amikor kint laktunk. Sajnos a nevére nem emlékszem, csak arra emlékszem, hogy a város határában van, de ha megkérdezed a helyieket akkor biztos tudnak segíteni. Van fedelese, az oktatók szuperek, nagyon tiszták(mint minden német istálló). Stuttgartba van 3 is. Én csak az egyikben voltam, ott sajnos csak bértartás van, ez egy díjlovas istálló kb. 9 hónapig itt tartottam a lovam, az egyik legjobb hely. Ez ott van, ahogy mész ki Stuttgartból Leonberg felá, ki is van táblázva. Amúgy miért nem kérdezed meg az osztálytársaidat biztos van köztük lovas. Remélem tudtam segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Nyáron fogunk kimenni, csak így előre szeretnék kérdezősködni:) mégegyszer köszi:)
2014. ápr. 6. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!