Új lovardát keresek Buda környékén! És ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem hogy mit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az anyácsapusztai lovardát néztem már neten és esetleg tudtok valami infót róla? :) Meg úgy alapjáraton lovardákat keresek Buda környékén! Lehetőleg nem a városban szeretnék lovagolni! :) Kérlek titeket hogy a valóságot írjátok a lovardáról/lovardákról! :)
előre is köszi :)
légyszi a veszekedést meg a kötözködést ne itt :)
2014. ápr. 1. 22:07
1/6 anonim válasza:
Csak az Aranypatkót ismerem, de az Békás felé van és szar hely. Mindig hangzavar van, a lovak eszméletlen idegesek, félnapos karámozás van lejtős karámban. Mondjuk az a városban van.... illetve, hát zöld meg ilyesmi, de szerintem lókínzó hely. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Igen azt ismerem :)
Onnan nem messze lakok de hallottam hogy nem túl jóhely! :) És ezért nem is néztem mert ha lehet olyan helyre mennék ahol a lovak nem roncsok és normális körülmények vannak :))))De azért köszönöm hogy írtál!!!!!! :)
ui.: ezért nem is gondolkodok a városban!! ;) :)))
2014. ápr. 3. 21:07
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megnézem!!!!! :)
2014. ápr. 5. 16:18
5/6 anonim válasza:
Ha bértartást keresel vagy lovasiskolát mindenképpen ajánlom hogy nézd meg a Nagykovácsi lovardát. Én itt tartom a lovam, nagyon jó a társaság, jó lovak :)
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lovam így nem keresek bértartást! De megnézem azért köszönöm! :)
2014. ápr. 6. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!