Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy vegyem ra a lovam hogy...

Hogy vegyem ra a lovam hogy egyedul is tudjam iranyitani?

Figyelt kérdés
Van egy uj lovam akit egyedul meg nem tudok iranyitani mert nem reagal a bokesre. Eddig csak szoren mentem vele par kort de akkor is csak ugy tudtam hogy a papam jott mellettem, mit tegyek?

2014. márc. 15. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a kritikákat :D Az szőrén volt ma mentem vele az utcán nyereggel, nagyon ügyes volt
2014. márc. 17. 17:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy ügyes volt! Elindult, meg megállt, meg egyet biztos fordult is. Ez már a lovaglás csúcsa! Az meg a másik, hogy ilyen kompetenciákkal rendelkező ló-lovas páros kimegy az utcára...
2014. márc. 17. 18:20
 13/14 A kérdező kommentje:
tőle akinek szokni kell az új helyet az is!
2014. márc. 17. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy valami nagy szakértő. Lovat először a pályán tesszük rendbe, nem rögtön kimegyünk vele az utcára, főleg nem egy fiatal lóval, aki ki tudja hogyan reagál a sok új ingerre. Terepen nem is úgy koncentrál rád, neked is sok mindenre kell figyelni. Maradj a pályán, mert összetöröd magad vagy rosszabb esetben a lovat is, ha kimentek úgy,hogy gyakorlatilag csak arra reagál, hogy húzod jobbra meg balra, vagy inkább arra se. Gyanítom, hogy elég fiatal vagy. Hívj edzőt, aki rendbe rak, mert súlyos hiányosságaid vannak.
2014. márc. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!