Hogyan tudok pénzt gyűjteni gyorsan, úgy h elég legyen egy lóra és tartására (max.1 év alatt, úgy, h még általánosba járok)?
Hol lehetne nagyméretű hobbilovakat venni Fejér megyén belül?
Ha lehet ne legyen túl drága, mert én venném meg saját magam. Azért kéne olcso legyen, mert szeretnem ha maradna penzem a felszerelesekre es az elelmezesere :D
Tehát szeretnél cirka 3-400 ezer forintot félretenni és azt követően havi cirka 40 ezer forintot rákölteni? Pluszban vésztartalékként úgy 200 ezret meghagyni, betegség esetére?
Sehogy.
sehogy, mivel gyerek vagy, így dolgozni nem fogsz tudni, tehát pénzt keresni sem.
azt túlzásnak érzem, hogy valamire való hobbi lovat fél millió alatt nem kapni (ezzel sokakat megbántottál is szerintem x), de ha a ló árától el is tekintünk a tartásához szükséges pénzt egy általános iskolás iskola mellett nem tuja előteremteni.
ne szomorkodj, majd ha felnőtt leszel és iskola helyett dolgozni fogsz lehet saját lovad! tanulj rendesen és válassz olyan szakmát, amivel meg tudod teremteni a saját ló tartásának anyagi feltételeit.
Ezt egy magad sajnos nem sok eséllyel tudnád véghez vinni. Egy lovat nem megvenni drága, hanem igazából fenn tartani.
Azt a pénzt sajnos kemény munkával lehet összeszedni csak (ha nem akarsz börtönbe kerülni :D). Mint általános iskolás lány talán a szórólapozás lenne a legideálisabb, tudom, nem fizet sokat, de arra jó, hogy megtanulj komolyan lovagolni. Ebből fizetheted az órákat.
Fontos egyébként, nem olcsó lovat keresünk. Az, hogy "olcsó" nem biztos, hogy tényleg az lesz. Lehet, hogy 1 hónap után annyi baja jön elő, hogy százezreket kéne költened...
"azt túlzásnak érzem, hogy valamire való hobbi lovat fél millió alatt nem kapni (ezzel sokakat megbántottál is szerintem x)"
Nem akartam senkit megbántani. Persze, túloztam kicsit de csak el szerettem volna rettenteni a kérdezőt a ló vásárlásától, mert gondolom mindannyian látjuk, hogy ez ennyi pénzből nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!