Szeretnék egy kiscicát. Apukám nagyon szereti őket. Anyukám viszont nem nagyon. Hogy vegyem rá őt egy cica tartására?
hát ha így mondta,hogy gondolkozik rajta akkor egészen biztosan! csak bókolj neki,és mond meg neki ,hogy gondoskodsz róla
és felelősségérzeted is lesz.megéri hidd el!!:)))
SZIA
Igen, ez már nagy részben siker, hogy nem egy jó nagy NEM-mel felelt. Kérdezd meg, hogy mi az a dolog, ami miatt csak gondolkodik és latolgatja a dolgot. És igen, ha olyasmi, hogy akkor neki plusz "terhet" kell magára vállalnia ezzel (alom tisztítás, etetés, stb...) akkor mondhatod, hogy a te cicád, ezekkel te foglalkozol, neki nem lesz ezzel plusz feladata (ha meg más nyomós oka van biztos megtudjátok beszélni). Viszont ezt így is kell gondolnod meg persze tenned is. És igen, ahogy olvastam is előttem, mondhatod, hogy ezzel tanulsz felelősségvállalást is egy állatka irányában, ami szerintem is igaz, mert egy cicára is, mint minden élőlényre -akit mi vállalunk és mi gondoskodunk róla- figyelni kell és gondoskodni róluk.
Sok sikert hozzá és remélem nagy örömötökre lesz mindannyitoknak.
Amúgy nekem sziámi "származékom" van, mert nem törzskönyvezett, de én nagyon szeretem a kis hülye bandzsa fejét és a folyamatos magyarázását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!