Ti is így imádjátok a lovakat?
Figyelt kérdés
Amikor megyek lovagolni alovardába,és meglátom valamelyik lovat,egyből jókedvű leszek,és nem számít semmi rossz,ami aznap történt.Vagy amikor megyek felnyergelem a lovamat,aztán ráülök és vele együtt dolgozok,annál jobb érzés nincs.És mikor nap végén lecsutakolom,és dúdolok neki,olyan mintha élvezné:)Ha lovakkal vagyok akkor én teljesnek érzem magam:))És tudom,hogy ez így elég furcsán hangzik,de így van:)Ha lovakkla vagyok,akkor vagyok igazán önmagam<3Ti is így vagytok vele?:)2014. márc. 8. 17:03
11/11 anonim válasza:
Persze, hogy imádom a lovam. Azért ha valami nem megy jól, vagy neki, vagy nekem, el szoktam szontyolodni. De addig próbáljuk, amíg nem sikerül, és akkor madarat lehene fogatni velem. :)
Az ápolás és hasonlók napi rutin, azért azt túlzás lenne állítani, hogy már attól a mennyekben érzem magam, hogy látom, de tény, hogy jó érzés, kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!