Ti is így imádjátok a lovakat?
Azok az emberek, akik rendszeresen lovagolnak, vagy lovakkal foglalkoznak eléggé büdösek. De ezt ő maguk nem érzik, mert hozzászokik az orruk a lószaghoz. (Ahogy egy dohányos sem érzi, hogy büdös mindene.)
Hiába csutakolják a lovat minden nap, hiába fürdenek le ők is lovaglás után, egyszerűen a bőrük és minden ruhájuk lószagú lesz egy idő után.
Szeretem a lovakat, de csak messziről evégett.
Ne törődj az előttem szólóval, kérdező! Sajnos nem mindenki ismeri azt a felemelő érzést, amikor azonoszulsz a lóval. Kevesen tudják, de a lovak gondolatokkal kommunikálnak, és sokan rá tudunk hangolódni a hullámhosszukra. Nem értjük, mit mondanak, de érezzük a hangulatukat, az érzéseiket. Azért nagyon jó gyermekterapeuták a lovak, mert a gyermekek még nyitottabbak az ilyen kommunikációra.
Őszintén sajnálom, hogy jó ideje nem tudok lovak közelében lenni.
Majd egyszer csak talán lovas emberek is válaszolnak erre a kérdésre,eddig ez nemigen történt meg.....
Büdös... Ja,hogyne.. Akkor ilyen alapon aki cigarettázik,annak is átveszi a ruhája meg a bőre azt a büdös szart,az összes cigarettás ember büdös.... Azért kár írogatni hogy a hangod hallasd ,ha csak baromságot tudsz írni,akkor csendbe kell maradni....
akivel meg baleset történik,az a legjobb ha mielőbb visszaül. Ehhez kell egy jó,határozott oktató. A végén már rutinszerű lesz. Ilyen alapon egyszer elestem a biciklivel,soha többet nem is nézek rá csak távolról. Vagy koccantam a kocsival,akkor többet be se ülök....
Néha azt is be kell látni, hogy vannak olyan emberek, akiknek adatott némi affinitása a lovaglásra és az állatokkal való foglalkozásra, és vannak olyanok, akik nem erre születtek. Utóbbiak jobb, ha az első pár bizonyíték (pl: krónikus, általuk leküzdhetetlennek hitt rettegés a jószágtól) megélése után csöndben lemondanak a próbálkozásokról. Ezt már Vér Imre is megmondta, és akármennyire nyers is, én egyetértek vele.
Amúgy eddig még sem én, sem a Kedvesem nem érezte, hogy büdös volnék, pedig a barátom még csak nem is lovasember (bár már dolgozunk rajta :) ), így hát igen érzékeny a szagokra :D
És amúgy, igen. Szeretem őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!