Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti is így imádjátok a lovakat?

Ti is így imádjátok a lovakat?

Figyelt kérdés
Amikor megyek lovagolni alovardába,és meglátom valamelyik lovat,egyből jókedvű leszek,és nem számít semmi rossz,ami aznap történt.Vagy amikor megyek felnyergelem a lovamat,aztán ráülök és vele együtt dolgozok,annál jobb érzés nincs.És mikor nap végén lecsutakolom,és dúdolok neki,olyan mintha élvezné:)Ha lovakkal vagyok akkor én teljesnek érzem magam:))És tudom,hogy ez így elég furcsán hangzik,de így van:)Ha lovakkla vagyok,akkor vagyok igazán önmagam<3Ti is így vagytok vele?:)

2014. márc. 8. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Sajna nem, szerintem vizsgáltasd ki magad. en nagyoon felek toluk miota leestem. mentsd a bundad ha nem akarod osszetorni magad!
2014. márc. 8. 17:12
 2/11 anonim válasza:
0%

Azok az emberek, akik rendszeresen lovagolnak, vagy lovakkal foglalkoznak eléggé büdösek. De ezt ő maguk nem érzik, mert hozzászokik az orruk a lószaghoz. (Ahogy egy dohányos sem érzi, hogy büdös mindene.)

Hiába csutakolják a lovat minden nap, hiába fürdenek le ők is lovaglás után, egyszerűen a bőrük és minden ruhájuk lószagú lesz egy idő után.

Szeretem a lovakat, de csak messziről evégett.

2014. márc. 8. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Ne törődj az előttem szólóval, kérdező! Sajnos nem mindenki ismeri azt a felemelő érzést, amikor azonoszulsz a lóval. Kevesen tudják, de a lovak gondolatokkal kommunikálnak, és sokan rá tudunk hangolódni a hullámhosszukra. Nem értjük, mit mondanak, de érezzük a hangulatukat, az érzéseiket. Azért nagyon jó gyermekterapeuták a lovak, mert a gyermekek még nyitottabbak az ilyen kommunikációra.

Őszintén sajnálom, hogy jó ideje nem tudok lovak közelében lenni.

2014. márc. 8. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, válaszom írása közben írt 2-es. Az "előttem szóló"-n az 1-est értettem.
2014. márc. 8. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
kedves 4-es szamu felhasznalo. en kifejtettem a velemenyem, hogí a pacik szamomra a baleset ota ijesztoek. barhogyis probalok visszaulni, nem megy.
2014. márc. 8. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó, jó, én ezt megértem, annak ellenére, hogy nekem is volt nem egy balesetem, maradandó sérülésem. Én csak azt mondtam, hogy nem mindenki képes ráhangolódni a hullámhosszukra. Te a baleseted miatt nem tudsz.
2014. márc. 8. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd egyszer csak talán lovas emberek is válaszolnak erre a kérdésre,eddig ez nemigen történt meg.....

Büdös... Ja,hogyne.. Akkor ilyen alapon aki cigarettázik,annak is átveszi a ruhája meg a bőre azt a büdös szart,az összes cigarettás ember büdös.... Azért kár írogatni hogy a hangod hallasd ,ha csak baromságot tudsz írni,akkor csendbe kell maradni....

akivel meg baleset történik,az a legjobb ha mielőbb visszaül. Ehhez kell egy jó,határozott oktató. A végén már rutinszerű lesz. Ilyen alapon egyszer elestem a biciklivel,soha többet nem is nézek rá csak távolról. Vagy koccantam a kocsival,akkor többet be se ülök....

2014. márc. 8. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
a epppen erdekel, kozvetlenul a baleset utan visszaultem, mentem egy kort mejd vege is lett az edzesnek. azota nem ultem lovon, felek a lovaglastol, es nem tudok ellene semmit tenni. elmondhatatlan az a felelem, amit ekkor atelek. nem tehetek rola. egyebkent egy idoben nagyon sokat lovagoltam, es nagyon is szerettem ezeket az allotokat, pontosan azt ereztem at, ami a kerdesben van leirva. sajnos ennek vege, valoszinuleg orokre.
2014. márc. 8. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Néha azt is be kell látni, hogy vannak olyan emberek, akiknek adatott némi affinitása a lovaglásra és az állatokkal való foglalkozásra, és vannak olyanok, akik nem erre születtek. Utóbbiak jobb, ha az első pár bizonyíték (pl: krónikus, általuk leküzdhetetlennek hitt rettegés a jószágtól) megélése után csöndben lemondanak a próbálkozásokról. Ezt már Vér Imre is megmondta, és akármennyire nyers is, én egyetértek vele.

Amúgy eddig még sem én, sem a Kedvesem nem érezte, hogy büdös volnék, pedig a barátom még csak nem is lovasember (bár már dolgozunk rajta :) ), így hát igen érzékeny a szagokra :D

És amúgy, igen. Szeretem őket. :)

2014. márc. 8. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
igen. szerintem mindenki, aki lovagol, és szeretetből teszi, nem pedig pénzért mondjuk. az előző kommentekhez pedig inkább nem szólnék :D
2014. márc. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!