Mire való tulajdonképp a neoprén ínvédő, ami nem kemény műanyag borítású? Vegyek szerintetek? (Bővebben lent)
Ilyenre gondolok [link]
Díjlovagoltam eddig, most ugratni kezdtem a lovammal, és az ugróedzőm azt mondta, hogy a zárt bokavédő ami kívül belül műanyag az nem jó, inkább nyitottat vegyek, ami csak belül műanyag. Ez a neoprén bokavédő viszont jobban megtetszett, mert ez mintha kicsit támogatná is a lovat, mint a fásli, nem? Tehenes (iksz)lába van, összedörzsöli néha, az ellen kéne védeni, illetve csánkpókja volt régebben, úgyhogy kímélően kell használni.
Ha ugratsz, kemény borításút vegyél.
Nekem van neoprén, síkmunkához vettem, de még nem használtam, mert valahogy nem olyan a lovon, mint amilyennek gondoltam...
Szia!
Amikor a ló lever egy rudat akkor ez jó mert tompítja az ütést.
Pont, hogy azért használnak elöl nyitottat az ugrólovakon, hogy ne tompítsa az ütést, hanem a rúd üsse meg a ló lábát és ezzel is arra motiválja a lovat, hogy húzza jobban fel.
Közben feltettem a neoprént, egész jónak tűnik, de ugráshoz továbbra is ínvédőt javasolnék, mert ha hátulról megüti az első lábát, abból a neoprén nem sok véd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!