Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mén hogy viselkedik vemhes...

Mén hogy viselkedik vemhes kanca közelében?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy feltüzeli a mént?

2014. febr. 17. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (elég érdekes képet fog alkotni amit mondok :D) 100 cm marmagas pónit vedezte a 172es lovam, már mint ugye régen midnig rengeteget fedezett, de tényleg és annyira benne maradt hogy a 10 hónapos pónim fedezte volna, csak már ki van herélve! de vannak 7 hónapos csődör csikóim is a saját anyját fedezte volna, van amelyiket nem is érdekli, de van amelyik meg tudna pusztulni hogy ne kergesse ezért csak néha engedem a közelébe.. Hát hogy ez neked mit mond :) én a saját lovaimnál ezt tapasztaltam! :Ö
2014. febr. 17. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vemhes kanca mellett tapasztalatom szerint teljesen nyugodtan viselkednek, pont úgy, mintha herélt volna mellettük.

Nekem az arab ménem, miután ő fedezte a pónikancáimat, együtt voltak kinn legelőn gyakorlatilag az ellés előttig. Soha semmi probléma nem volt, nagyon békésen legelésztek együtt.

A vadlovaknál se űzi folyton a mén a kancát, a vemhes kancát békén szokták hagyni. Sőt, normálisan tartott mén még az üres kancát se piszkálja, ha az nem sárlik.

2014. febr. 18. 07:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, utolsó válaszadó,ez logikus.

Szerintem se űzik a vemhes kancákat,meg a nem sárlókat.

Hisz minek?

Úgyse lesz akkor kiscsikó.

2014. aug. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!