Lónak a próblémáit, h tudják rövid idő alatt eltűntetni (átveréseknél)?
Gondolok itt arra,h sánta azt mégsem tudja megcsinálni,h a dokitól kér valamilyen szert,h ne sántítson arra az időre míg megnézik.Akkor honnan szerzik be, miből tudja,h mennyit kell neki?
Ha kehes azt is valahogy eltudják sunnyogni,de miként.
Vagy vannak valami humán szerek amiket adnak nekik?
Mindíg is furcsállotam ,h tudják kivitelezni.
mindenre megvan a gyógyszer, egy kupecnek simán van olyan állatorvos (nem feltétlen lóorvos) ismerőse, akitől tud szerezni ilyen szereket, ahol több ló van ott amúgy is akad ez-az.
kehes lónak szteroid, az teljesen elmulasztja a tüneteket kb 1 hónapra, csak nem szabad gyakran adni, mert tönkre teszi a májat (különben nem lenne többé kehes ló ugyebár).
sánta lónak érzéstelenítés, de a pihentetés is sokat számít, tehát bizonyos lábproblémák csak napi rendszeres használatnál jönnek elő, ha csak lefutószárazzák, meg felülsz 10 percre kipróbálni, akkor nem sántít.
nyugtatónak sedalin, ahogy írják.
vannak népi módszerek is, bár merem remélni, hogy ezeket már nem alkalmazzák. nyugtatásra én azt hallottam, hogy pálinkát itatnak vele, vagy ami durvább, hogy egy pici pálinkát öntenek a fülébe, ami ott hamar felszívódik és azonnal a "fejébe száll", illetve a punnyadt, öreg, fásult lónak zabszemet dobtak a fülébe, ami zavarta, ezért verte magát, kapált, ficánkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!