Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tegnap terepen végig lent...

Tegnap terepen végig lent volt a lovam feje, mintha szaglászna. Csak lépésben mentünk. Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés
Ez már a második eset, hogy ezt csinálta. (nem egymás után).
2014. febr. 16. 10:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha nem ismerném a lovat, én is azt mondanám, hogy unta az egészet, de nem ismert úton mentünk és egy rohanós lóról van szó. Most pedig szinte vonszolta magát.
2014. febr. 16. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Hjakérem, ez az aprócska részlet máris más színben tünteti fel a dolgokat. Ha egy alapvetően rohanós ló idegen terepen vonszolja magát, és lógatja a fejét, akkor ott más probléma van, mint az "unalom".. Tényleg nézessétek meg.
2014. febr. 16. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem orvos kell neki, hanem olyan lovas, akivel ő is élvezi az egészet. Mert attól, hogy a lovas élvezi, nem biztos, hogy a ló is!
2014. febr. 17. 07:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Hm.... Mint említettem az elmúlt 3 évben rohanós volt (tehát valószínűleg nem unta az agyát terepen).
2014. febr. 17. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
19%
fogadjunk, hogy max 14-15 vagy.
2014. febr. 17. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Orvossal nézesd meg, lehet, hogy komoly probléma van mögötte, és kezeltetni kell!!! Az én rohanós lovam egyik napról a másikra nyugodt, hajtós lett, és még örültem is neki, hogy milyen jól viseli magát, tovább lovagoltam így hetekig, sőt, még a lovardában levő gyerekeknek is engedtem, hogy lovagolják, mert olyan "nyugodt" lett. Később sántítani kezdett, kiderült, hogy elvált egy csont a lábában, és ha hamarabb kezeltetem, gyógyítható, de így valószínűleg sose fog már meggyógyulni. Patakaparó műanyag gömbölyített végét húzd végig a gerinc két oldalán, látni fogod, ha fáj neki valahol. De ha erre nem reagál akkor is vizsgáltasd meg. Az én lovamnak amúgy kedv függő, néha a vállam leesik úgy kell fogni, néha meg ugyanezt csinálja mint a tiéd, lógatja a fejét, és szépen hajtósan megy. Én engedem neki, hadd nyújtsa le a nyakát, ilyenkor lazítja a hátát-nyakát. Ha bohóckodni kezd, akkor viszont rövidítek a száron, megérti ő is hamar az "alkut", ha viselkedik, nyújthatja a nyakát.
2014. febr. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!