Szerintetek? ( Kérdés túl rövid. )
Elmesélem először is az én történetemet: Szóval 13 éves lány vagyok 5 éve lovagolok. Anyum és apum nem akart lovat nekem. És közben nagynénim vett volna egy lovat nekem nagy lovat, de anyum és apum bejelentette hogy lenne egy 140cm-s póni amit megkaphatnék. Viszont nem tudom hogy pónit kellene vagy lovat de anyum nem nagyon szeretne nagy lovat mert fél tőlük. De én meg nem merem megmondani hogy jobb lenne nagy ló mert tudom hogy anyum fél a nagy lótól és így is nagy nehezen engedték meg ezt is.Szerintetek? Mert később simán vehetnék magamnak saját pénzből nagylovat a póni mellé...
Szerintetek?
Nem akarok bunkó kis pi**a lenni aki hisztizik hogy ő nagylovat akar...
Szerintetek jól döntök?
Jól döntesz. Egy 140cm-es póni azért nem is az a nagyon kicsi, ha jól tudom pont 140cm-től sorolják a pónikat kisló kategóriába. Ha te sem vagy valami hatalmas alkat, akkor nagyon sokáig lovagolhatod még leendő kis barátodat, ha pedig később, egyedülálló felnőttként magasabb lóra tennél, hát szíved joga.
Szerintem egyelőre örülj neki, hogy lesz lovad - mert a póni is ló :)
Tudom, már rájöttem amikor leírtam a kérdésemet.
nagyon köszönöm a válaszotokat :)
csak felnőtt koromba akarok majd még 1 lovat ha eltudom tartani.
nem akarom lehúzni anyagilag a szüleimet.
A póni 140cm-el alapból kicsi egy egészséges növésű 13 éves lánynak.
És ha még jó méretben, akkor is hamar kinövöd. Mindenképp a nagy ló. anyud meg szokjon hozzá a gondolathoz (15 év tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!