Ez most komoly? Házi praktika?
Figyelt kérdés
Ez most komoly,vagy csak egy vicc? Csak mert, a lovam taknyos, és bármit próbálok nem használ... :// Ti tudtok valami jó módot ennek kezelésére? Lovaglás után egy zsepivel megtörlöm az orrát de hát az kb. annyit ér mint halottnak a csók...
2014. jan. 26. 11:25
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen komoly. Ne legyen forró amikor odaadod neki, hanem csak enyhén meleg. Ha mondjuk délután akarsz neki adni, akkor úgy csináld, hogy reggel kapjon 1 vödör vizet, aztán a délutáni lovaglás után kb fél-egy óra múlva rakd elé, hogy szomjas legyen :)
2/7 anonim válasza:
Miért lenne vicc? A gyógynövény az gyógynövény, de nyilván nem hasraütésszerűen kell adni, hanem alapos tájékozódás után.
Itt nézz körül: [link]
Nekem csak kehes ló kapcsán van tapasztalatom gyógynövények etetésével, mégpedig pozitív.
3/7 anonim válasza:
Ahol én lovagolok, ott is kehes lovat gyógynövényekkel tökéletes állapotban tartanak. Sztem működhet ez a teás.
4/7 anonim válasza:
én minden télen adok teát a lovaimnak (kamilla, csipkebogyó, hárs, bodza), de úgy, hogy a forró teával az abrakot öntöm le, és még kis hideg vizet adok hozzá, hogy langyos legyen. jól esik nekik a langyos abrak és ugyanúgy bejut a szervezetébe a gyógynövény.
5/7 anonim válasza:
én bélgyulladásra csináltam neki teakeveréket és nagyon szépen rendbe hozta :)
6/7 anonim válasza:
Én, mióta velem van a lovam, amint beáll a hűvös idő, minden este kap két nagy pohár (2 db 15 l-es vödör) teát. Minden este felemás összetevővel. Reggel pedig csak üres vizet kap. Nyáron önitatón van. Sajnos a többi lovas csodabogárnak tart ez miatt, de én tudom, ha nekem jól esne, neki is jól eshet! Egy a fontos, ne legyen túl erős, csak kellemes kéz-meleg, frissítő legyen...ügyelve arra, hogy csak a neki való összetevőket keverJjem be, mert egy rosszul elkészített kedvesség halálos is lehet! Próbáld ki, biztos tetszeni fog neki!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! Ha valakinek még van valamilyen ötlete, lécci írja le! :)
2014. jan. 27. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!